Welcome to Copenhagen Print

Om Copenhagen Print

Copenhagen Print er fokuseret på at levere kvalitets digitale trykservices til danske og internationale erhvervsvirksomheder og forskere.


Vi kommunikerer på engelsk og dansk, og yder personlig betjening i alt fra besvarelse af forespørgsler over bestillinger til produktion og levering.

Vi har årtiers erfaring i grafisk produktion og IT-teknologiske områder, og er stolte over at være en virksomhed hvor kunden – selv fra lang afstand – kan følge sig tryg ved at afgive sin bestilling.


Vores fokus er levering af tryksager til konferencer og udstillinger, samt kampagner med mere, hvor der er behov for specielt målrettede tryksager i små eller mindre oplag.


Har du spørgsmål til os eller ønsker yderligere information, tøv da ikke med at kontakte os på email contact@copenhagenprint.dk eller telefon  44 18 05 02.


OBS!

Copenhagen Print accept udfører kun ordrer for virksomhedskunder, organisationer, forskere og andre professioner. Vi har desværre ikke mulighed for at servicere private kunder.Copenhagen Print and www.copenhagenprint.dk are brands owned by Copenhagen Media Works ApS CVR 44382334